Het vrolijke penseeltje

schmink en meer

Blog

Volg hier mijn schminkavonturen.
overzicht:  volledig / samenvatting

Workshops volgen

Geplaatst op 20 mei, 2019 om 10:10 Comments reacties (0)
Om mij te blijven ontwikkelen, volg ik verschillende workshops. En wat is dat gezellig. Zo leer je nog meer technieken. En je leert nog meer gezellige mensen kennen. Je bent nooit te oud om te leren. Ja, het kost geld en tijd. Maar het is het investeren waard. En gezelligheid kent geen tijd. Zo heb ik laatst weer een superleuke dag en avond gehad bij Facepaintstuff. Daar was een bekende schminkster aanwezig: Kirsten Ollson. Tussendoor een heerlijke maaltijd genuttigd die gemaakt was doo... Lees de volledige post »

aaah, alleen een heel klein dingetje

Geplaatst op 16 april, 2019 om 7:45 Comments reacties (0)
Ik wordt niet alleen ingehuurd op kinderfeestjes, maar ook op evenementen. En wanneer ik naar mijn afspraak ga, dan zorg ik dat al mijn spullen in orde zijn. Penselen zijn schoon, fris handdoekje, genoeg billendoekjes enz enz. Ik zorg dat ik ongeveer een half uur tot een kwartiertje eerder aanwezig ben om mijn spullen netjes neer te zetten zodat ik op de afgesproken tijd kan beginnen. Vaak als ik klaar ben voor de afgesproken tijd begin ik en soms ook niet. Dan moet ik nog even wat afhandelen ... Lees de volledige post »

Mijn eerste schminkblog

Geplaatst op 10 april, 2017 om 15:55 Comments reacties (0)
Welkom bij het lezen van mijn eerste schminkblog. Ik ga vertellen over mijn voorliefde voor schilderen. Mijn opa woonde op een boot aan de rand van Amsterdam. Daar had hij een stukje land met 1 paard: Carlos. Dat was mijn vaste plekje waar ik naartoe mocht als ik erop uit wilde. Ik vond het daar heerlijk. Hij had een ook een geitje en veel kippen in de rondte lopen. En als ik dan bij mijn opa was dan kreeg ik altijd een pepermuntje. Ik was er graag en als ik daar dan kwam dan was hij vaa... Lees de volledige post »

Rss_feed