top of page

In blijde verwachting? Gefeliciteerd!

Een fantastische manier om één van je mooiste momenten uit je leven te laten vereeuwigen is het maken van een bellypaint. Ook leuk om de zwangere te verrassen op een babyshower. Of geef een bellypaint-cadeaubon.


De foto's kunnen gebruikt worden voor o.a canvas of geboortekaartje èn de frummel heeft meteen al originele foto's voor in zijn/haar eerste album!

Alles is mogelijk... sprookjes, een echo-foto, stoer, romantisch, realistisch, tattoo. Je kunt er voor kiezen om een plaatje van internet uit te zoeken bv Pinterest, een eigen bedacht schilderij, de naam van het kindje, maar ook steekwoorden, plaatjes en of ideeën doorgeven en dan kan ik een ontwerp van te voren maken. 


De zwangere kan bij mij thuis komen en onder het genot van een kopje thee/koffie of glaasje fris en wat lekkers wordt de zwangere buik beschilderd met schmink. Of ik kom op locatie bij u thuis, het ziekenhuis of op een babyshower. Tevens is het mogelijk om het broertje/ zusje/ papa in spé ook mee te laten schminken. Zodat het een bijzondere en persoonlijke herinnering wordt. Ik maak gebruik van huidvriendelijke schmink van verschillende hoogwaardige merken en deze is niet schadelijk voor de huid of de baby.


Een bellypaint is het mooist vanaf ongeveer de 30e week, dan is de buik mooi vol en rond. Denk ook aan de kleding die mooi bij het ontwerp past. Het mooist is om zelfde kleur broek en topje te gebruiken om het tot 1 geheel te laten komen. maar een spijkerbroek en bv wit topje is ook lekker stoer. Zorg dat de nagels mooi en fris zijn zodat de armen om de buik kan leggen voor de foto. 

Bovenstaand geldt ook voor een Hennabelly. Dan wordt de buik versiert met verse Henna. Let op! Dit is geen zwarte henna!! Daar zit namelijk benzine in en kan heel schadelijk zijn.

Verse Henna wordt gemaakt van gedroogde hennabladeren, water en lavendel olie. Als de tekening erop zit moet het 2 tot 4 uur drogen. Houd hier rekening mee met het plannen van de dag. Dan kun je de henna eraf halen met olie. De Henna ziet er eerst oranje uit, maar kleurt steeds donkerder. Het ligt aan het huidtype hoe donker het wordt en hoe lang het blijft zitten.

Naast henna kun je ook de buik versieren met Ladot skinpolish. Met deze lak kun je heel gemakkelijk henna ontwerpen maken. Het is meteen droog en blijft 1-5 dagen zitten.

Gebruik Skinpolish niet in geval van overgevoeligheid van Colofonie Colofonium / hars is een extract van de dennenboom. Vrij van dierproeven en vrij van nanodeeltjes.


Ik ben geen professionele fotograaf, en dit is dan ook geen uitgebreide fotoshoot, maar ik zal met alle liefde en een goede camera foto's maken. Foto's worden via de mail toegezonden. Er is een mogelijkheid om met een professionele fotograaf een fotoshoot te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijven kunnen mij ook inhuren op bijvoorbeeld een opendag om kleine bellypaints of Henna ontwerpjes te geven. 

bottom of page