Het vrolijke penseeltje

schmink en meer

In blijde verwachting? Gefeliciteerd!

Een supergave manier om één van uw mooiste momenten uit uw leven te laten vereeuwigen is het maken van een bellypaint. Ook leuk om de zwangere te verrassen op een babyshower. Of om een bellypaint-cadeaubon te geven.

De foto's kunnen gebruikt worden voor o.a canvas of geboortekaartje èn de frummel heeft meteen al originele foto's voor in zijn/haar eerste album!
Alles is mogelijk... sprookjes,  een echo-foto, stoer, romantisch, realistisch, tattoo noem maar op. U kunt er voor kiezen om een plaatje van internet uit te zoeken bv pinterest, een eigen bedacht schilderij, de naam van het kindje, maar ook steekwoorden, plaatjes en of ideeën doorgeven en dan kan ik een ontwerp van te voren maken. 


De zwangere komt bij mij thuis en onder het genot van een kopje thee/koffie of glaasje fris en wat lekkers wordt de zwangere buik beschilderd met schmink. Of ik kom op locatie bij u thuis, het ziekenhuis of op een babyshower. Tevens is het mogelijk om het broertje/ zusje/ papa in spé ook mee te laten schminken. Zodat het een bijzondere en persoonlijke herinnering wordt. Ik maak gebruik van huidvriendelijke schmink van verschillende hoogwaardige merken en deze is niet schadelijk voor de huid of de baby.
Een bellypaint is het mooist vanaf ongeveer de 30e week, dan is de buik mooi vol en rond. Denk ook aan de kleding die mooi bij het ontwerp past. Het mooist is om zelfde kleur broek en topje te gebruiken om het tot 1 geheel te laten komen. maar een spijkerbroek en bv wit topje is ook lekker stoer. Zorg dat de nagels mooi en fris zijn zodat de armen om de buik kan leggen voor de foto. U kunt er ook voor kiezen om een manicure bij mij te nemen in mijn salon www.salon-mar-ura.nl . Informeer naar de mogelijkheden.

Ik ben geen professionele fotograaf, en dit is dan ook geen uitgebreide fotoshoot, maar ik zal met alle liefde en een goede camera foto's maken. Foto's worden via de mail toegezonden. Er is een mogelijkheid om met een professionele fotograaf een fotoshoot te organiseren. Dit word dan verzorgd door Freeze Your Moment Photography.  Informeer naar de mogelijkheden.


Bellypaint inclusief foto’s                                                     €  65,-


Bellypaint van buik, borsten en armen  inclusief foto's         €  95,-Bedrijven kunnen mij ook inhuren op bijvoorbeeld een opendag om kleine bellypaints te geven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.