top of page

Make-up

Make up, een feestje voor elke liefhebber van make-up.

Zowel casual, bruids, klassiek als extravagant, niks is te gek. Festival glitter of Halloween. Ik werk o.a met Mehron, Make-up Studio en Oriflame. Allen zijn huidvriendelijk en dierproefvrij. 


Zowel in mijn knusse salon op de begaande grond als op locatie verzorg ik uw make-up.  

Morgen ben jij de bruid

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk tip top uit zien, maar ook gewoon jezelf zijn. Ik zorg ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt. 


Dit gaan we doen door eerst een proefsessie bij mij in de salon uit te proberen. Desgewenst leer ik je hoe je van een dag make-up naar een avond make-up gaat. 

Dit doen we ongeveer 3 weken van te voren. Ongeveer 3-5 dagen van te voren worden je wenkbrauwen bij mij in mijn salon geëpileerd en eventueel geverfd en krijg je een kleine gezichts behandeling.

Op de dag zelf kom ik ruim op tijd naar je toe en krijg je een mooie make-up wat is afgestemd op jouw wensen. Dit mag ook in mijn salon.Je kunt deze behandeling uitbreiden met:

-manicure incl. lak  ( op de dag zelf)

-pedicure incl. lak  ( op de dag zelf) 

-bijwerk setje

Ook voor advies kan ik veel voor je betekenen. Welke producten zijn er zoal, waar voor gebruik je het. Hoe kun je het het beste aan brengen, maar ook hoe je het er weer af kunt halen, en wat voor huidtype heb je eigenlijk?

Zowel voor een groepje mensen, als individueel ben ik in te zetten. Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.

bottom of page