Het vrolijke penseeltje

schmink en meer

Diversen

Glittertattoos word gemaakt met een sjabloon of uit de losse hand en hierbij word een huidvriendelijke lijm en cosmetische glitters gebruikt. Deze tattoos blijven ongeveer 3 tot 5 dagen zitten en kan worden verwijdert met olie. om te verwijderen smeert u er olie op, bijvoorbeeld babyolie, laat het even intrekken en haal het meeste weg met een wattenschijfje en spoel na onder de kraan. Als u snel resultaat wilt, kunt u ook huidalcohol 70% of nagellakremover zonder aceton gebruiken. 

Hairfeathers zijn stukjes synthetisch haar die in het haar vastgezet wordt doormiddel van een microringetje die voorzien zijn van een laagje siliconen om het haar te beschermen. Dit blijft zitten tot u het er zelf uit haalt met gebruik van een tangetje. Hiermee knijpt u het ringetje voorzichtig weer open en is niet schadelijk voor het haar. 

UV -schmink of de andere namen zijn daarvoor: Fluor Schmink of Neon maakt uw feestje of ander evenement helemaal af voor een geweldig resultaat. Als u ze aanbrengt zijn de kleuren al geweldig omdat ze zo fel zijn. Als er blacklight aanwezig is dan zullen de kleuren oplichtte voor een super wauw effect.


Henna is zo een groot begrip!

Het is de plant, het blad, de poeder die van de bladeren word gemaakt, de pasta die van de poeder wordt gemaakt. Het aanbrengen heet henna. Maar ook de tekening zelf heet Henna. Henna is een eeuwenoud gebruik bij verschillende culturen en dringt steeds dieper op in het westerse cultuur omdat het zo een mooi en prachtig iets is wat moeilijk is om te omschrijven. Zodra ik de henna aan het maken ben dan gebeurt er iets. Het creatief bezig zijn voelt als een spiritueel ritueel. Je voelt je mooi wanneer de henna word aangebracht en wanneer het indroogt en na het verwijderen van de gedroogde henna steeds donkerder en donkerder wordt. Hoe donker en hoe lang de henna blijft zitten ligt echter aan de huidtype. Meestal blijft het een week tot 2 weken zitten. 


Wilt u ook een mooie henna neem dan contact op. Ik kom voor een individuele Henna, maar ook op feesten.