top of page

Glitter/ Inkttattoo

Een glittertattoo is zo onwijs leuk dat je het zelf ook zou willen, en dat kan. Voor groot en klein zijn de glittertattoos een ware sieraad voor de huid. 


Er zijn onwijs veel soorten sjablonen en aan te passen aan elk soort gelegenheid.

De tattoo blijft ongeveer 3-6 dagen zitten. Omdat het cosmetische glitters zijn is het niet schadelijk voor de huid. Ook wordt er gebruik gemaakt van huidvriendelijke lijm. 


Eerst wordt de huid ontvet met alcohol. Dan wordt het sjabloon er op geplakt en de lijm aangebracht. Het sjabloon wordt verwijdert, en je denkt dat er niks is gebeurt… totdat je de glitter naar keuze erop doet, het overtollige eraf veegt en dan kun je genieten van je prachtige glitterende glittertattoo.


Je kunt gewoon douchen met de glittertattoo. Dep de tattoo voorzichtig droog en houd hem olievrij. Wanneer je gaat zwemmen blijft de tattoo korter zitten.

Als je de tattoo wilt verwijderen dan smeer je er elk soort olie op wat je wilt. Even tien minuten laten intrekken en met bijvoorbeeld een billendoekje eraf vegen. Duurt dat te lang dan kun je het ook met alcohol 70% eraf halen. 

Heb je een bepaalt thema, laat het dan weten, dan zorg ik voor een gepast ontwerp.

Je kunt denken aan Pasen, Kerst, Sint en dergelijke. Niets is te gek. 

Tevens kun je met de sjablonen ook gebruik maken van Ladot Skinpolish. Dit is een huidvriendelijk lak dat ook 1-5 dagen kan blijven zitten. 


Gebruik Skinpolish niet in geval van overgevoeligheid van Colofonie Colofonium / hars is een extract van de dennenboom. Vrij van dierproeven en vrij van nanodeeltjes.


De Skinpolish kan ook hand-free gebruikt worden. Zo heb je geen sjablonen of stempels nodig. 

Tevens kunt u kiezen voor de stempels van Ladot. De inkt van deze tijdelijke tatoeages blijft tussen de 1 en 5 dagen op de huid.


Het hangt af van waar de tijdelijke tatoeage wordt toegepast op het lichaam. Het type huid is erg belangrijk, de tatoeage blijft langer op een droge huid dan op een vette huid. Als kleding tegen je huid wrijft kan dit je tattoo beschadigen.

bottom of page