top of page

Ibiza Hairwraps/ Hairfeather

In mijn assortiment heb ik zelfgemaakt en echte Ibiza Hairwraps Dit zijn prachtige haarstrings gemaakt van mooi katoen en glitterdraad met geïntegreerde microring waardoor deze eenvoudig in het haar te plaatsen zijn. 


De hairwraps zijn afgewerkt met mooie kralen, ringetjes, een bedel en een veer en kan eenvoudig op de gewenste lengte gemaakt worden. Ook kunnen de IBIZA Hairwraps meegewassen worden met het haar, waardoor je er lang plezier van zullen hebben. Als je geen Hairwrap meer wilt, kun je het ringetje open knijpen met een tangetje en voorzichtig de wrap eruit halen. Er zal wel een klit in zitten, maar met een kammetje en wat haarolie kun je dit voorzichtig eruit kammen. Dit heb ik zelf ook gedaan bij mijn dochter, die had hem er 4 maanden in!


De wrap kun je hergebruiken als boekenlegger of als armband.

Daarnaast heb ik Hair feathers, maar eigenlijk zijn dat synthetische haar stukjes die door middel van een microring in het haar worden gezet. Dit kan geen kwaad voor je eigen haar.

Ze kunnen gewoon mee gewassen, geföhnd en gekruld worden. LET OP!! Hittebestendig tot 120 graden.


Ook zijn er gave haar banden. Deze zijn gemaakt van suède, kraaltjes en een veer. Omdat ze zo cool zijn voel je je een echt Ibizaganger!


Voor verschillende gelegenheden maar vooral voor kerst zijn de geweldige lichtsnoeren met extra kleine batterijbox zodat deze eenvoudig te 'verstoppen' is in het kapsel echt het einde. 


Ze worden geleverd incl batterijen. Ze zijn voorzien van Ibiza veiligheidskeurmerk CE keurmerk.

LET OP!! Dit CE keurmerk geldt alleen voor onze lichtjes met IBIZA HAIRLIGHTS logo. Elders gekochte lichtjes zijn wellicht niet geschikt om in het haar te dragen. 

bottom of page