Het vrolijke penseeltje

schmink en meer

Wat is schmink?

Schmink is een stof die men gebruikt om zichzelf er anders uit te laten zien dan men is, voor bijvoorbeeld gebruik bij televisieopnames of voor toneelspelers die er voor hun rol anders uit moeten zien dan ze zelf eruitzien.

bron: wikipedia

Om van uw feestje een FEEST te maken, bent u op het goede adres!


*Voor een kinderfeestje kom ik bij u op locatie om kindjes te voorzien van een mooi geschminkt gezichtje of arm. Ik neem mijn schminkkoffer mee, en/of tafel indien deze niet aanwezig is. Dit gaat altijd in overleg. Tevens krijgt de jarige job een presentje.
Ik maak de schmink af met (pixie)glittertjes en soms gezichtsjuwelen die vast worden geplakt met een huidvriendelijke lijm. De kindjes kunnen kiezen welk ontwerp ze willen, maar u kunt ook aangeven of het om een themafeestje gaat zoals Unicorn, IJskoningin, Wilde dieren, Superhelden, Halloween etc. etc.

Het feestje kan worden uitgebreid met huidvriendelijke glittertattoos, ook dit kan in thema. 

*Voor bedrijven is het leuk om deze te promoten doormiddel van bijvoorbeeld uw logo te schminken, of als glittertattoo te geven. Als er veel kindjes komen, is het schminken van kleine designs een van de mogelijkheden om iedereen te kunnen voorzien van vrolijke gezichtjes. * De schmink kunt u eraf halen met billendoekjes of lauw water en een beetje zeep. Let op !!! Als u heet water gebruikt, trekt de pigment in de poriën, ook als u heel hard wrijft. Sommige schmink-kleuren kunnen een tijdelijk zweem achterlaten. Het handigst is om een sopje te maken in de handen, hiermee het gezicht insoppen ( kijk uit voor de oogjes) en dan met een lauw nat washandje de schmink weghalen, of onder de douche afspoelen.

*Als er gebruik is gemaakt van (pixie)glitter, neem dat dan eerst af met een billendoekje en gooi het weg, dan komt dit niet in het riool terecht.

*Het gezichtsjuweel kunt u er voorzichtig afhalen zoals een pleister, dit doet niet zeer. Dit juweel kunt u weer opnieuw gebruiken als u huidlijm heb of opplakken op bv een spiegel als decoratie.

Op festivals, evenementen, winkelcentrums, bruiloften, braderieën, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, bibliotheek, neon-party, glitter-party noem maar op, voor groot en klein ben ik in te huren om er een vrolijk feestje van te maken. Elk seizoen komt aan bod: o.a. carnaval, Pasen, Halloween, sinterklaas, kerst maar ook in thema in te huren zoals Kinderboekenweek, ijskoningin, unicorn, superhelden, wilde dieren etc. etc.