top of page

Hartelijk dank voor het bezoeken van mijn website

Omdat ik graag kwaliteit lever, investeer in goede producten, penselen, sponsen, koffer, tafel, hoge stoel. En uiteraard werk ik hygiënisch. 

 

Per 1 april 2020 valt Het vrolijke penseeltje onder de z.g. Kleine Ondernemers Regeling (KOR) voor de Belastindienst. Op de factuur wordt daarom geen apart BTW bedrag vermeld.


Voorwaarden

Algemene voorwaarden van 'Het vrolijke penseeltje'

-Tarieven zijn inclusief materiaalkosten.

-Reiskosten vergoeding A € 0,30 per kilometer wordt gerekend vanaf mijn huis. Prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten. Ik gebruik google maps als bron.

-Offertes, opdrachtbevestigingen en facturen worden per E-mail of WhatsApp verzonden, tenzij u liever per post ontvangt.

-Offertes zijn geldig tot een week na opmaakdatum en pas geldig na een bevestiging. Daarna krijgt u een factuur.

-Wanneer een boeking gedaan wordt op één dag en de uren niet aansluitend zijn, rekent ‘Het vrolijke penseeltje’ voor de tussenliggende uren wachtkosten, dat is 50% van de uurprijs.

-Betalingen worden bij bedrijven binnen 14 dagen na factuurdatum verwacht te worden bijgeschreven op rekeningnummer NL84INGB0794118593 tnv M Boersma. Wanneer de rekening te laat betaald word, krijgt u na een maand een herinnering. Als er na een maand nog niets is betaald krijgt u een 2e herinnering met een verhoging van € 15,- administratiekosten. Na een maand krijgt u een aanmaning met verhoging van 10 % en na een maand zal de zaak uit handen worden gegeven aan een incassobureau waarbij de extra kosten zullen worden verhaald op de opdrachtgever.

-Particulieren dienen na afloop van de werkzaamheden contant te worden voldaan, of een week vooraf te worden overgeboekt op NL84INGB0794118593 tnv M Boersma. U ontvangt een factuur per e-mail, watsapp of wordt overhandigd bij contante betaling.

Wanneer de rekening te laat betaald word, krijgt u na een maand een herinnering. Als er na een maand nog niets is betaald krijgt u een 2e herinnering met een verhoging van € 15,- administratiekosten. Na een maand krijgt u een aanmaning met verhoging van 10 % en na een maand zal de zaak uit handen worden gegeven aan een incassobureau waarbij de extra kosten zullen worden verhaald op de opdrachtgever.

-Bij annulering worden de volgende regels in acht genomen: Langer dan een maand voor de geboekte datum kan kosteloos worden geannuleerd. Binnen een maand en twee weken voor de geboekte datum word 25% van de hoofdsom berekend. Binnen twee weken en 1 dag voor de geboekte datum word 50% van de hoofdsom berekend. Binnen 24 uur word 75 % van de hoofdsom berekend.

-Opdrachten die op nationale feestdagen en tussen 21.00 en 8.00 zijn, geldt een toeslag van 50%, op speciale dagen waarbij schminkers schaars zijn door bepaalde gelegenheden geldt een toeslag van 50%.

-'Het vrolijke penseeltje' behoudt zicht het recht om een opdracht te annuleren in geval van bv. Onterechte behandeling, ziekte of een overlijden van een familielid of dierbare. Bij een annulering zal de opdrachtgever telefonisch op de hoogte worden gebracht. Indien gewenst zal er voor vervanging worden gezorgd op basis van beschikbaarheid van andere schminkcollega´s en vervallen mijn voorwaardes.

-De opdrachtgever draagt zorg voor voldoende licht, de mogelijkheid tot het verversen van water en eventueel een overkapping bij regen en zon, wanneer er buiten word geschminkt. Indien nodig zorgt de opdracht gever voor stoelen en eventueel een tafel.

-Ik zorg dat ik ruim op tijd kom om mijn spullen klaar te zetten zodat ik op afgesproken tijd start klaar ben.

-Na iedere 2 uur schminken heeft ´het vrolijke penseeltje´ recht op 10 minuten doorbetaalde pauze.

-Wanneer de eindtijd nadert en er nog een wachtrij staat met kindjes, bepaal ik welk kindje de laatste is, zodat er nog binnen de vastgestelde werktijd geschminkt kan worden.

-'Het vrolijke penseeltje' is geen oppas en kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor gebeurtenissen -voorvallen met het- de kind(eren) op de schminklocatie buiten haar activiteiten. Er word dan ook een begeleider verwacht van minimaal 1 volwassenen.

-'Het vrolijke penseeltje' kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige allergische reacties en-of letsel aan goederen of personen direct of indirect. De materialen zijn huidvriendelijk maar het is altijd mogelijk dat de huid wat gevoelig kan reageren. Er word altijd gezorgd dat er hygiënisch word gewerkt. Schmink kan het makkelijkst met wat water en zeep worden verwijdert, niet te warm want dan kan de kleur in de huid trekken. Eventueel gebruikt u billendoekjes. Desondanks is het mogelijk dat er een lichte kleurzweem achterblijft, deze trekt vanzelf weer weg.

-Volwassenen en/of kinderen met een te gevoelige huid of bijvoorbeeld het hebben van een koortslip, wondjes, waterpokken o.i.d. zal niet worden geschminkt met oog op hygiëne, ik zou een armdesign kunnen maken in overleg en indien mogelijk is.

-'Het vrolijke penseeltje' vraagt altijd toestemming aan de ouders, verzorger of de volwassene waarmee het kind gekomen is, om foto´s te mogen maken en deze op facebook of de website te mogen plaatsen. Desgewenst worden de foto’s per e-mail, WhatsApp of facebook gratis verzonden. Staat u of uw kind op de website, instagram of facebook en u wilt dit niet meer, stuur dan een berichtje dan haal ik de foto weg.

-Het is verboden om fotomaterialen, teksten of materiaal van ‘Het vrolijke penseeltje’ over te nemen voor eigen gebruik.

-De opdrachtgever is verplicht zich in zijn overeenkomst met ‘Het vrolijke penseeltje’ afstand te doen van de eigen algemene voorwaarden.

bottom of page